Stampions

Nu ook op Fort aan Den Ham

De stempels van #Stampions zijn vanaf het weekend 15-17 april 2016 te vinden op de Stelling van Amsterdam. In dat weekend wordt in heel Nederland de Start van het Fortenseizoen gevierd. Vanaf dat moment wordt je uitgedaagd de eerste tien stempels op even zoveel forten van de Stelling op te speuren.stampions

De opvallende #Stampions stempel is opgebouwd uit de kleuren geel, rood en blauw, een verwijzing naar de vlag van de provincie Noord-Holland. Dit zijn geen stempels die met inkt werken, maar digitale stempels uitgerust met iBeacon.

We dagen iedereen met een iPhone of Android uit om deze stempels te vinden en vervolgens een digitale stempelafdruk van de betreffende locatie via de speciale app op de eigen smartphone te zetten.

Iedereen kan zo een leuke gratis digitale souvenir van de bezochte plek meenemen naar huis. Met behulp van de app kun je alle plekken vinden waar stempels zijn verborgen. Het spel speelt in op de verzameldrift, waarbij we jou verleiden nieuwe locaties te gaan opzoeken om zoveel mogelijk verschillende digitale stempelplaatjes te sparen.

De komende maanden komen er nieuwe #Stampions bij op Stelling van Amsterdam. Uiteindelijk zullen er 20 stempels zijn uitgezet. Met dit aantal sluiten we aan bij de 20 jaar UNESCO viering.
Wie als eerste 20 stempels weet te verzamelen en ons deze kan laten zien, kan kiezen uit onze prijzen: belevenissen en producten van de Stelling van Amsterdam!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.