Bezoek

Museumbezoek (In 2020 niet mogelijk)

Fort aan Den Ham – Busch en Dam 13 – 1911MS Uitgeest

Op zondagen

Fort aan den Ham is elke laatste zondag van de maand open van April tot en met Oktober van 11 uur tot 16 uur.

Op woensdagen

Ook heeft het fort tussen april en december open woensdagen en is te bezoeken. Het is dan gezamenlijke werkdag voor de vrijwilligers. Open tussen 10-15 uur. (beperkte exposities en gidsen) Van half december tot half januari gesloten. Telefoon fort: 06 1323 0116.

Evenementen

Op andere dan bovenstaande dagen kan het fort extra geopend zijn voor Evenementen. Deze evenementen worden hier vermeld en in detail op de op de <Actueel> pagina.

Groepsbezoek, Scholen

Buiten bovenstaande dagen is het mogelijk om groepsbezoeken (particulier of schoolklassen) aan het fort te doen. Deze zijn uitsluitend op afspraak en afhankelijk van beschikbaarheid van gidsen en/of vrijwilligers. Tarieven op aanvraag. Een minimum aantal deelnemers is gewenst.

Het fort is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt ook over een aangepast toilet.
Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan in en om het fort. Telefoon fort: 06 1323 0116.Wij verzorgen op aanvraag rondleidingen en lezingen, voor b.v. scholen, bedrijven en stellen het fort beschikbaar voor bepaalde projecten, die binnen de stichtings-doelstellingen passen. Het fort verzorgt zelf geen horeca activiteiten zoals lunch, diner, BBQ, etc. Er zijn voldoende goede cateraars en BBQ leveranciers uit de omgeving met of zonder complete verzorging.
Informatie kunt u krijgen door een e-mail bericht te sturen of het Contactformulier te gebruiken.

last update: